Sidas Group

Perustamisvuodesta 1975 lähtien Sidas Group on tehnyt tiivistä yhteistyötä jalka-ammattilaisten kanssa löytääksen innovaatioita jotka edesauttavat koko alan kehitystä ja tietämystä.

Sidas toimittaa jalka-ammattilaisille kaiken tarvittavan tuen: analyysi- ja mittauslaitteet, materiaalit ja konseptit, tekniikat ja työkalut. Lisäksi Sidas tarjoaa koulutusta materiaalien valintaan ja pohjallisten muotoiluun.

Markkinoiden korkealuokkaisimmat pohjallisratkaisut ovat seurausta pitkästä kansainvälisestä kokemuksesta, tiiviistä yhteistyöstä lääketieteen pioneerien ja huippu-urheilijoiden kanssa ja oman tutkimusyksikön tutkimustyöstä. Sidaksen tuotekehityksenta laadunvalvonta ja jäljitettävyys- ja kontrollistestaukset edustavat alan kärkeä ja takaavat tuotteiden korkean laadun ja luotettavuuden. Kaikki Sidas ratkaisut ja tuotteet noudattavat Euroopan lainsäädäntöä ja omaavat ”CE” merkinnän.

Sidas käyttää tuotteissaan pelkästään laadukkaimpia materiaaleja ja innovatiivisimpia teknologioita jotka on kehitetty Sidaksen omassa tutkimuskeskuksessa. Sidaksen tuoteperheella on tieteellinen sertifikaatti.

Sidaksen perustan rakentavat neljä arvoa: innovaatio, intohimo, suorituskyky ja sitoutuminen. Innovaation juuret on syvällä Sidaksen ytimessä; osana jokaisen Sidaslaisen asennetta ja työntekoa, vuoden jokaisena päivänä.

Takaisin ylös