Tarinamme

Jalanjäljet ovat kuin sormenjäljet: sinun on erilainen kuin kaikilla muilla. Jokaisella yksilöllä on oma ainutlaatuinen tapansa kävellä, ja SIDAS on ottanut oikean askeleen luomalla räätälöityjä tuotteita, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia.

Kaikki alkoi vuonna 1975

Loïc David, jotkut kutsuvat häntä isoksi juustoksi, mutta ei hänen jalkojensa takia! 1970-luvulla hänet lähetettiin Yhdysvaltoihin TRAPPEUR-tuotemerkin suurlähettilääksi. Hän oli päättänyt huolehtia siitä, että ranskalaisista hiihtokenkistä tulee mukavampia kuin amerikkalaisista kilpailuista, jotka tuolloin olivat johtavia esimerkkejä kukoistavilla markkinoilla. Vaelluksillaan ollessaan Havaijin rannalla hän huomasi jalanjäljen hiekassa, mikä antoi hänelle nerokkaan ajatuksen luoda pohjallinen, joka muovattiin suoraan siihen lepäävän jalan muotoon.

Loïc Davidilla oli idea, mutta ei laitteita sen kokeilemiseen. Ei ongelmaa! Hänen täytyi tyytyä keittiön uunipannuun muovatakseen ensimmäiset pohjalliset. Mieleenpainuva ensimmäinen askel, jonka myös joukko huippu-urheilijoita otti!

Yhdistämällä voimansa kahden yhteistyökumppanin, Jacques Martinin ja Gabriel Pellicotin kanssa, hän aloitti pian SIDASin.

Takaisin ylös